Wie zijn wij

Het project Tiny House gaat deels onder leiding van een aantal studenten met ieder hun eigen taak, opleiding en ideeën. Als je geïnteresseerd bent in dit project zal je ons de komende tijd vaker tegenkomen op onder andere de social media accounts. Wij zullen ons daarom even voorstellen, van links naar rechts.

Ik ben Liselotte Kram, 16 jaar oud en zit in mijn eerste jaar van de opleiding medewerker marketing en communicatie niveau 4. Dit doe ik op het Alfa-college aan de Boumaboulevard in Groningen. Ik doe mee aan dit project als mijn stage opdracht.
Ik zal de komende tijd actief zijn op social media en de website. Hier plaats ik updates van de bouw en het team. En ik hoop samen iets moois op te zetten.

Ik ben Érin Krijt, 17 jaar oud en ik kom uit Hoogeveen. Ik zit in mijn tweede leerjaar van de opleiding Bouwkunde. Samen met een aantal medestudenten werken wij aan het project Tiny House, waar ik de inrichting van mag doen.
Een groot deel van de tekeningen voor de inrichting heb ik af, nu ben ik bezig om die tekeningen in een programma te zetten waarin je straks een mooi en realistisch beeld krijgt van de inrichting. Ook ga ik de komende tijd samen met de docent verder nadenken over de materialen die nodig zijn voor de inrichting.

Ik ben Grace Benjamins, kom uit Hoogeveen en doe de opleiding Bouwkunde niveau 4 op het Alfa-college Hoogeveen en zit in het 4e jaar. Wij zijn momenteel bezig met het project Tiny house op waterstof. Hierbij ben ik de werkvoorbereider en de uitvoerder samen met een andere studente.
De komende tijd gaan we bezig met het plannen en vooral het bouwen van het Tiny house. Dit project en deze werkzaamheden gebruik ik onder andere voor mijn examen.

Mijn naam is Jolanda, kom uit Hoogeveen en volg de opleiding bouwkunde niveau 4 en zit in mijn 3e leerjaar. Ik werk aan het project waterstof Tiny house, daar doe ik de werkvoorbereiding en uitvoering samen met medestudente Grace. 
De komende tijd gaan we samen bezig met de planning en bouwen aan het project. Ook heb ik zelf losse onderdelen die ik zelfstandig moet uitvoeren, dit gebeurt onder begeleiding van een docent. Hierbij kun je denken aan o.a. bouwfysische onderzoek en meer jaren onderhoudsplan.
Op dit moment zijn we al een aantal jaar bezig om dit project te kunnen realiseren. Wij zijn nu bezig met een planning maken en het in elkaar zetten van de constructie.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *