Handgetekende detailtekeningen van het Waterstof Tiny House

Om studenten en anderen inzicht te geven in de opbouw van het Waterstof Tiny House heeft docent van het Alfa College, Alco Otten als onderdeel van zijn afstuderen als Leraar Technisch beroepsonderwijs voor dit project alle bouwdetails uitgetekend. Bekijk ze hier in pdf.

De handgetekende details zonder tekst zijn te gebruiken in lessen met de studenten. Ze krijgen zo inzicht in de opbouw van details en worden uitgedaagd om ze te voorzien van de juiste tekst/benaming ervan.

Naast de details op papier gaat de docent samen met de studenten de details ook op schaal 1:1 uitwerken als didactisch model op een verplaatsbare onderstel. Waarbij de details op dezelfde plaats gemonteerd zijn als het ‘echte’ Waterstof Tiny house.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *