Het plan voor de inrichting van het Tiny House is klaar!

Het moodboard is af! De kleuren zijn samengesteld en we krijgen een beeld hoe het eindresultaat er uit gaat zien, en dit allemaal door Érin! Ze heeft hier over nagedacht en voor alles is een reden, deze gaat ze hieronder even uitleggen.

Omdat het maar een kleine ruimte is vind ik het mooi om veel lichte kleuren te gebruiken. Daarom heb ik gekozen voor witte wanden en een eikenhouten vloer met een whitewash. Ook de keukenkastjes zijn wit, dus licht van kleur. Om wat verschil in kleur te krijgen heb ik gekozen voor wat donkere, maar wel warme accenten. Het keukenblad en de kastjes in de woonkamer zijn dan donkerder. Er komt ook een vloerkleed die wat meer leven brengt in de woonkamer, die is bruin. De bank en de stoel zijn weer licht, beige of wit. Ik vond het wat saai om alle wanden in de kamer dezelfde kleur te doen, dus een van de wanden krijgt een andere kleur, RAL 1019. De kozijnen worden donker, RAL 8019.

Ook de inrichting van het Tiny House is bekend. Deze kan je bekijken via de download hierbeneden.

Over een tijdje kunnen we dit plan realiseren, dit kunt u volgen op onze socials en via de website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *