28 september – Kennissessie waterstof-installatietechniek

Hoe kan waterstof worden toegepast in woningen? En hoe werkt de installatietechniek precies? In het Waterstof Tiny House worden twee verschillende waterstofsystemen gedemonstreerd: een waterstof cv-installatie en een zelfvoorzienende installatie die waterstof maakt met de elektriciteit van de zonnepanelen op het dak. Graag nodigen we u uit om het Waterstof Tiny House te komen bekijken en krijgt u uitleg over waterstofinstallatietechniek.

Datum: 28 september, 16.00-17.00 uur
Locatie: Alfa-college, DOC33 (Duurzaamheidscentrum, Voltastraat 33, 7903 AA Hoogeveen)

Let op: Voor uw bezoek heeft u een coronatoegangsbewijs nodig (een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona). Klik hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.


Voor wie
Bent u een installateur of heeft u in uw dagelijkse werk te maken met installatietechniek? En wilt u meer weten over waterstof en de toepassing ervan in woningen? Dan is deze kennissessie voor u.

Vragen
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Esther Aarse, Vrienden van Techniek, via E: info@vvthgv.nl.

Deze kennissessie wordt georganiseerd door Vrienden van Techniek Hoogeveen, in samenwerking met Gemeente Hoogeveen, Alfa-college en de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *