COEVORDEN

Welkom in het Waterstof Tiny House

Op woensdag 10 november 2021 komt het Waterstof Tiny House naar Coevorden. Op deze dag is het tiny house te bezichtigen voor inwoners van de gemeente.

In het tiny house wordt gedemonstreerd hoe waterstof als brandstof in woningen kan worden gebruikt en het toont hoe circulair bouwen in de praktijk werkt. Studenten van het Alfa-college in Hoogeveen hebben de duurzame woning mede ontwikkeld en gebouwd. Het project is een gezamenlijk initiatief van gemeente Hoogeveen, Alfa-college en Vrienden van Techniek Hoogeveen en maakt onderdeel uit van de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe.

Datum: 10 november 2021
Locatie: terrein Intergas, Europark Allee 2, 7742 NA Coevorden

Programma
10.00-12.00 uur – bezoek voor bedrijven, inwoners en belangstellenden 
Klik hier om uw interesse  aan te geven.

12.30-14.30 uur – bezoek opleidingen Nieuwe Veste aan het Waterstof Tiny House
(Dit is een besloten bijeenkomst)

15.00-17.30 uur – bezoek voor bedrijven, inwoners en belangstellenden 
Klik hier om uw interesse  aan te geven.

Aanmelden
Geïnteresseerde kunnen gebruiken maken van de kennissessie of de vrije inloop met rondleidingen. Aanmelden is gewenst en kan hier vrijblijvend worden gedaan.

Coronacheck
Let op: Voor uw bezoek heeft u een coronatoegangsbewijs nodig (een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona). Klik hier voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Meer informatie
Voor meer informatie en persvragen over het Waterstof Tiny House kunt u contact opnemen met de organisatie, Wendolijn Beukers van het Kennislab voor Urbanisme via w.beukers@kennislabvoorurbanisme.nl of T: 06 515 81 656.

Het Waterstof Tiny House is een gezamenlijk initiatief van gemeente Hoogeveen, Alfa-college en Vrienden van Techniek Hoogeveen, en
maakt onderdeel uit van de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe.

Deze website is ontwikkeld door studenten van het Alfa-college, opleiding informatie en
communiecatietechnologie