HOOGEVEEN

Welkom in het Waterstof Tiny House

In de week van 28 t/m 30 september 2021 kwam het Waterstof Tiny House naar Hoogeveen. Op donderdag 30 september was het tiny house opengesteld voor publiek tijdens het Open Huis van het vernieuwde Alfa-college.

In het tiny house wordt gedemonstreerd hoe waterstof als brandstof in woningen kan worden gebruikt en het toont hoe circulair bouwen in de praktijk werkt. Studenten van het Alfa-college in Hoogeveen hebben de duurzame woning mede ontwikkeld en gebouwd. Het project is een gezamenlijk initiatief van gemeente Hoogeveen, Alfa-college en Vrienden van Techniek Hoogeveen en maakt onderdeel uit van de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe.

Datum: 28 t/m 30 september 2021
Locatie: Alfa-college, DOC33 

Programma
28 september 15.00-16.00 uur – bezoek sponsoren en partners aan het Waterstof Tiny House
>> Dit is een besloten bijeenkomst voor genodigden.

28 september 16.00-17.00 uur – kennissessie waterstof-installatietechniek ism Vrienden van Techniek Hoogeveen

29 september – besloten evenement Alfa-college

30 september 15.00 – 20.30 uur – openstelling voor publiek tijdens het Open Huis van het vernieuwde Alfa-college. Met rondleidingen door Waterstof Tiny House door studenten van het Alfa-college.

Terugblik Waterstof Tiny House

Meer informatie

Voor meer informatie en persvragen over het Waterstof Tiny House kunt u contact opnemen met de organisatie, Wendolijn Beukers van het Kennislab voor Urbanisme via w.beukers@kennislabvoorurbanisme.nl of T: 06 515 81 656.

Het Waterstof Tiny House is een gezamenlijk initiatief van gemeente Hoogeveen, Alfa-college en Vrienden van Techniek Hoogeveen, en
maakt onderdeel uit van de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe.

Deze website is ontwikkeld door studenten van het Alfa-college, opleiding informatie en
communiecatietechnologie