TOUR

Waterstof Tiny House on Tour

Van september tot december 2021 was het Waterstof Tiny House on Tour. 

Een tour langs de zes steden die deelnemen in de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe: Hoogeveen, Emmen, Hardenberg, Aa en Hunze, Borger-Odoorn en Coevorden. Op iedere locatie organiseerde we een inspirerend programma over waterstoftechniek, duurzaamheid, circulair bouwen en het tiny house als nieuwe woonvorm.

 

TERUGBLIK WATERSTOF TINY HOUSE TOUR

Tijdens deze tour was het doel van het Waterstof Tiny House om duidelijk te maken wat de landelijke opgave van de energietransitie is.Daarnaast creëert het tiny house draagvlak voor de toepassing van groene waterstof in de gebouwde omgeving als voorwaardig alternatief.

Tijdens de tour zijn er meer dan 2000 geïnteresseerde bezoekers, inwoners, bedrijven en studenten langsgekomen. Ieder had een andere reden voor zijn of haar bezoek wat de gesprekken erg interessant maakte. Benieuwd naar meer ervaringen tijdens de tour? Lees dan hier de terugblik Waterstof Tiny House Tour.

Het Waterstof Tiny House is een gezamenlijk initiatief van gemeente Hoogeveen, Alfa-college en Vrienden van Techniek Hoogeveen, en
maakt onderdeel uit van de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe.

Deze website is ontwikkeld door de opleiding Informatie en
Communicatietechniek van het Alfa-college in Hoogeveen.