Terugblik Waterstof Tiny House Tour

In de periode tussen september en december 2021 is het Waterstof Tiny House op tour geweest door de regio Drenthe. In 6 verschillende gemeentes is aan verschillende aandachtspunten gewerkt terwijl het tiny house daar aanwezig was.

Tijdens deze tour was het doel van het Waterstof Tiny House om duidelijk te maken wat de landelijke opgave van de energietransitie is. Daarnaast creëert het tiny house draagvlak voor de toepassing van groene waterstof in de gebouwde omgeving als voorwaardig alternatief.

Tijdens de tour zijn er meer dan 2000 geïnteresseerde bezoekers, inwoners, bedrijven en studenten langsgekomen. Ieder had een andere reden voor zijn of haar bezoek wat de gesprekken erg interessant maakte.

Benieuwd naar meer ervaringen tijdens de tour? Lees dan hier de terugblik Waterstof Tiny House Tour.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *